Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Štvanici pobavily při exhibici tenisové legendy

Praha - Štvanický areál dnes rozehřály mezi kapkami deště skvělé tenisové kousky. Legendy světového tenisu pod taktovkou íránského rodáka Mansúra Bahrámího rozesmály a pobavily diváky. Skoro tři tisíce fanoušků si před finále turnaje žen ECM Prague Open nejdříve vychutnaly závan někdejšího světového tenisu v podání wimbledonského vítěze Pata Cashe z Austrálie a Francouze Henriho Leconta, který exhibiční duel na jeden set vyhrál 9:8 (7:1).

Zábavu plnou vtipných kousků a smíchu pak přinesla čtyřhra, v níž hrál Bohdan Ulihrach s Bahrámím a Leconte s Cashem. Především Bahrámí předváděl skvělé kousky - dokázal držet v jedné ruce šest tenisáků najednou a nadhodit si z nich na podání. Nebo podával rychle jako kulomet, že Leconte ani Cash ještě nebyli připraveni na return.


Leconte si marně stěžoval u hlavního rozhodčího a Francouz sudímu "za trest" stáhl botu a hodil ji do hlediště. Při další výměně letěla mezi diváky i druhá bota rozhodčího, zatímco první strčil Cash do obřího mrazáku. Když soupeři zkazili servis, tak na ně Bahrámí česky volal "škoda, škoda!", Ulihracha povzbuzoval slovem "pojď" a při volejích na síti při každém úderu volal hlasité "já", aby se mu nikdo nepletl do rány. Nebo se vůbec neúčastnil hry a naparoval se před objektivy fotografů. Nakonec těsně vyhráli Cash s Lecontem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články