Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Turnajové čtyřky Djokovič i Dementěvová vypadly v Paříži ve třetím kole

Paříž - Ve třetím kole skončilo tenisové Roland Garros pro čtvrtého nasazeného Novaka Djokoviče. Srbský tenista dnes nestačil na Philippa Kohlschreibera z Německa, kterému podlehl třikrát 4:6. Ve třetím kole skončilo tenisové Roland Garros pro čtvrtou nasazenou Jelenu Dementěvovou z Ruska. Finalistka pařížského grandslamu z roku 2004 dnes nestačila na Samanthu Stosurovou z Austrálie, které podlehla 3:6, 6:4 a 1:6. Její další soupeřkou bude vítězka duelu mezi Tathianou Garbinovou z Itálie a domácí Virginií Razzanovou.

Devětadvacátý nasazený Kohlschreiber v prvním setu dokázal smazat ztrátu 1:4 a postupem do čtvrtého kola zaznamenal nejlepší výsledek na Roland Garros v kariéře. Dalším soupeřem německého tenisty bude turnajová šestnáctka Tommy Robredo ze Španělska.

Pro turnajovou třicítku Stosurovou je postup do čtvrtého kola nejlepším výkonem na grandslamu v kariéře. Dosavadním maximem pětadvacetileté Australanky byl postup do třetího kola na předloňském Roland Garros, kde navíc o rok dříve vyhrála čtyřhru.

Stosurová o vítězství rozhodla ve třetím setu. Rychle prorazila Dementěvové podání a ujala se vedení 4:0. Využila pak svůj druhý mečbol.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články