Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Tenistka Šafářová je ve druhém kole turnaje v Monterrey

Monterrey (Mexiko) - Česká tenistka Lucie Šafářová postoupila do druhého kola turnaje v mexickém Monterrey. V pondělí potvrdila roli favoritky a domácí Melissu Torresovou startující na divokou kartu porazila 6:4 a 6:1. V dalším zápase narazí na nasazenou osmičku Marii Kirilenkovou z Ruska, s níž zatím prohrála všechna čtyři vzájemná utkání. Ve čtyřhrách byla z Češek úspěšná jen Petra Cetkovská, z turnaje naopak vypadla její krajanka Vladimíra Uhlířová.

Turnaj překvapivě hned v prvním kole skončil pro nejvýše nasazenou Agnieszku Radwaňskou. Polská tenistka, které patří desátá příčka ve světovém žebříčku, podlehla 6:7, 6:4 a 0:6 Číňance Na Li. Do druhého kola nepostoupila podruhé za sebou, před dvěma týdny ji totéž potkalo v Dubaji. Ze hry je rovněž Francouzka Dechyová, která podlehla Argentince Dulkové ve dvou setech 6:4 a 7:5.

Ve čtyřhře pokračuje dál Petra Cetkovská. Spolu se slovinskou hráčkou Andreou Klepačovou porazili ukrajinsko-ruský pár Korytcevová, Kudrjavcevová 7:5 a 6:4. Naopak další Češka Vladimíra Uhlířová podlehla spolu s Maďarkou Szavayovou jiné maďarské tenistce Czinkové a Jihoafričance Grandinové po boji 6:4.. 1:6 a 7:10.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články