Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Na aucklandské čtvrtfinále české tenistky nedosáhly

Auckland – Ve druhém kole vypadly obě české účastnice tenisového turnaje v novozélandském Aucklandu Nicole Vaidišová a Barbora Záhlavová-Strýcová. Vaidišovou vyřadila Ruska Jelena Vesninová, Záhlavová prohrála po třech setech s izraelskou tenistkou Šahar Peerovou.

Nicole Vaidišová
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Nicole Vaidišová, která v turnaji startovala jako šestá nasazená, neměla v utkání s papírově slabší Vesninovou dobré podání. Dopustila se při něm čtyř dvojchyb, šestkrát podání ztratila. Ruská tenistka neměla s českou jedničkou problém a vyřadila ji ve dvou setech 6:4 a 6:3. Ve čtvrtfinále se Vesninová postaví proti druhé nasazené Caroline Wozniacké z Dánska.

Podání trápilo také Záhlavovou-Strýcovou, která v utkání s pátou nasazenou Peerovou ztratila první set v poměru 3:6. Druhou sadou se jí ale podařilo střet vyrovnat, protože Izraelku porazila 6:4. Rozhodující set nakonec vyzněl jednoznačně pro Peerovou, která na Záhlavovou zvítězila v poměru 6:2. Ve čtvrtfinále se vítězka druhého kola postaví proti turnajové jedničce Jeleně Dementěvové z Ruska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články