Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Kristýna Plíšková v Lucemburku skončila v prvním kole, Siniaková postupuje

Kateřina Siniaková vrátila v Lucemburku dvě letošní porážky Švédce Johanně Larssonové a po výhře 6:1, 6:7, 6:0 postoupila do druhého kola. Turnaj naopak skončil pro další českou tenistku Kristýnu Plíškovou. Po zvládnuté kvalifikaci prohrála s třetí nasazenou Španělkou Carlou Suárezovou 3:6, 4:6.

Kristýna Plíšková
zdroj: ČTK/ZUMA/ autor: Aaron Gilbert

Siniakové se dařilo na turnajích v Číně, ale po návratu do Evropy minulý týden v Linci prohrála hned první zápas.

Poslední herní příprava před deblovou soutěží na Turnaji mistryň v Singapuru, kam se dostala s Barborou Krejčíkovou, však rodačce z Hradce Králové zatím vychází.

Larssonové dala ve třetí sadě "kanára" a vrátila jí prohry z Norimberku a Miami. O postup do čtvrtfinále si zahraje proti Němce Andree Petkovicové.

Plíšková minulý týden ukončila sérii porážek a v Linci po postupu z kvalifikace v 1. kole uspěla. V hlavní soutěži WTA tehdy vyhrála poprvé od červencového turnaje v Moskvě. Dál ale nedošla, protože v dalším utkání hladce podlehla krajance Barboře Strýcové.

Dnes proti Suárezové nedostala příliš šancí. Jediný brejkbol, ke kterému se dopracovala, sice ve 2. setu proměnila, poté však znovu přišla o svůj servis a za 68 minut i druhé vzájemné utkání se Španělkou prohrála.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články