Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Prostějov uvidí finálový souboj mezi Djerem a Munarem

Ve finále prostějovského Czech Open se střetnou Laslo Djere s Jaumem Munarem. Třiadvacetiletý Djere vyřadil po tuhém boji turnajovou jedničku Guillerma Garcíu-Lópeze 7:6, 3:6 a 7:6. Munar porazil rovněž v třísetové bitvě Geralda Melzera 4:6, 6:3, 6:2. 

Václav Šafránek
zdroj: ČTK/Lebeda Pavel
Je nám líto, video expirovalo.
Ve finále v Prostějově se střetnou Srb Djere a Španěl Munar

"Už v tie-breaku prvního setu se mohl výsledek překlopit na jednu i druhou stranu. Ve druhém setu se mi tolik nedařilo. Ale ve třetím se mi povedlo hru zpřesnit a zvládl jsem i koncovku dalšího tie-breaku," řekl v rozhovoru pro Českou televizi Djere, který se probojoval v Prostějově do finále podruhé. Před třemi lety v zápase o titul podlehl Jiřímu Veselému.

Munar vstoupil do duelu s Melzerem hodně nervózně a v prvním setu prohrával už 1:5. "Teprve pak jsem se zklidnil. Set jsem sice prohrál, ale dostal jsem se do tempa, které mi pomohlo k výhře," uvedl Munar.

Sobotní program začne v 10:00 hodin exhibiční připomínkou semifinále Australian Open z roku 2002 mezi Jiřím Novákem a Thomasem Johanssonem ze Švédska. O hodinu později se bude hrát finále.

Tenisový challenger Moneta Czech Open:

Dvouhra - semifinále: Munar (Šp.) - G. Melzer (Rak.) 4:6, 6:3, 6:2, Djere (Srb.) - García-López (1-Šp.) 7:6 (10:8), 3:6, 7:6 (7:4)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články