Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Strýcová pojede do Číny na Elite Trophy

Barbora Strýcová si stejně jako loni zahraje turnaj Elite Trophy v čínském Ču-chaji pro dvanáct nejlepších tenistek sezony, které se nekvalifikovaly na Turnaj mistryň do Singapuru. Česká fedcupová reprezentantka o svém startu informovala na Instagramu, WTA zatím jména účastnic oficiálně neoznámila.

Barbora Strýcová
zdroj: AP autor: Andres Kudacki

"Volali mi z WTA, že jsem se kvalifikovala. Mám z toho velkou radost. Je hezký si prodloužit sezonu takovýmto turnajem," uvedla Strýcová. 

Turnaj Elite Trophy pro tenistky od devátého místa sezonního žebříčku se hraje od 31. října do 5. listopadu. Spolu se Strýcovou by na něm měly startovat Rusky Jelena Vesninová a Anastasia Pavljučenkovová, Němky Julia Görgesová a Angelique Kerberová, Američanky Coco Vandewegheová a Sloane Stephensová, Francouzka Kristina Mladenovicová, Slovenka Magdaléna Rybáriková, Lotyška Anastasija Sevastovová, Australanka Ashleigh Bartyová a domácí Pcheng Šuaj.

Minulý rok Strýcová v Ču-chaji vypadla ve skupině po porážce s Petrou Kvitovou, jež celý turnaj ovládla. Obhájkyně titulu se letos na Elite Trophy nekvalifikovala a divokou kartu, o kterou žádala, nedostala. První ročník v roce 2015 vyhrála Venus Williamsová po finálovém vítězství nad Karolínou Plíškovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články