Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vondroušová prochází challengerem na Štvanici bez zaváhání

Praha - Markéta Vondroušová zatím neprohrála na štvanickém challengeru ITF ještě ani set. Ve druhém kole zdolala Rusku Anastasiyu Komardinovou hladce 6:1 a 6:2 a v dalším kole se může těšit na Chantal Škamlovou ze Slovenska.

Markéta Vondroušová
zdroj: ČTK autor: Lebeda Pavel

Vondroušová je v Praze nasazenou jedničkou a s novou rolí se teprve sžívá. "Jsem tady jako první nasazená, takže je (na mě) větší tlak než před dvěma lety, kdy jsem tady dostala volnou kartu," uvedla k současné situaci česká tenistka.

S pomalu hrající soupeřkou však neměla větší problémy a za necelou hodinu a půl ji zdolala 6:1 a 6:2. "Je to takové nepříjemné, když jsem ve hře rozjetá a ona tam chodí, takže jsem ráda, že jsem to zvládla," postěžovala si na adresu soupeřky Vondroušová.

Je nám líto, video expirovalo.
Vondroušová je na štvanickém challengeru ve třetím kole

Tenisový turnaj Advantage Cars Prague Open by Zenova na Štvanici:

ATP challenger muži: Dvouhra - 2. kolo: Kamke (7-Něm.) - Galarza (Arg.) 6:0, 6:3, Rodionov (Rak.) - López-Pérez (Šp.) 6:4, 6:3.

ITF ženy: Dvouhra - 2. kolo: Vondroušová (1-ČR) - Komradinová (Rus.) 6:1, 6:2, Muchová (ČR) - Hogenkampová (2-Niz.) bez boje, Škamlová (SR) - Krejsová (ČR) 6:2, 6:2, Sadikovicová (Švýc.) - Eikeriová (Nor.) 6:3, 7:6 (11:9).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články