Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Kvitová porazila Bouchardovou a je v New Havenu ve čtvrtfinále

New Haven - Petra Kvitová porazila v 2. kole turnaje v New Havenu Kanaďanku Eugenii Bouchardovou 6:3, 6:2 a postoupila do čtvrtfinále. V něm narazí na oblíbeném turnaji, který už třikrát vyhrála, na Rusku Jekatěrinu Makarovovou.

Petra Kvitová
zdroj: ČTK/AP autor: Graham Hughes

Šesté nasazené Kvitové podobně jako v minulém utkání s Američankou Louisou Chiricovou chvilku trvalo, než se dostala do rytmu. Jako první ztratila podání a prohrávala 1:3, ale tentokrát ztrátu úvodního setu nedopustila. Následně totiž vyhrála deset gamů za sebou. I přes ztrátu svého podání za stavu 5:1 druhé sady po 69 minutách slavila proti 40. hráčce světa postup.

Obhájkyně titulu v New Havenu pronikla do čtvrtfinále popáté za sebou a připsala si na turnaji desátou výhru za sebou. Celkově má skvělou bilanci 17 výher a jen dvou porážek. Na Makarovovou narazí letos už počtvrté. Ruska ji porazila v Miami a ve Wimbledonu, Kvitová ji pokořila na olympijských hrách v Riu de Janeiro.

Je nám líto, video expirovalo.
Kvitová jde přes Bouchardovou v New Havenu dál

"Je to zábavné. Připadá mi, že se potkávám s Jekatěrinou každý týden. Pamatuji si, že tady na turnaji jsme se také jednou utkaly a vyhrála jsem. Pokusím se opět předvést to nejlepší, co umím," řekl oficiálním stránkám turnaje Kvitová.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články