Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

V Torontu se o turnajový triumf střetne Djokovič s Nišikorim

Toronto – O titul na tenisovém turnaji v Torontu se utkají Novak Djokovič a Kei Nišikori. Nejvýše nasazený Djokovič, který v předchozích kolech přešel přes Radka Štěpánka i Tomáše Berdycha, vyřadil v sobotním semifinále Francouze Gaëla Monfilse 6:3, 6:2, Nišikori porazil turnajovou dvojku Stana Wawrinku ze Švýcarska 7:6, 6:1. 

Djokovič slaví výhru nad Francouzem Mannarinem
zdroj: Reuters autor: Tony O\'Brien

Stejně jako Berdycha zdolal Djokovič i Monfilse podvanácté za sebou. "Ta řada výher vám sice dá určitou výhodu, ale rozhodně ne jistotu, že to vyjde znovu," prohlásil první hráč světového žebříčku, který už kanadský Rogers Cup vyhrál v minulosti třikrát.

Monfils minulý týden ovládl turnaj ve Washingtonu a proti Djokovičovi začal brejkem. Pak ale o podání sám dvakrát přišel a set prohrál. "Na začátku udělal pár chyb - a pak už ani jednu," posteskl si desátý nasazený Francouz.

Proti Nišikorimu bude Djokovič usilovat o rekordní třicátý triumf ze série ATP Masters 1000. I s japonskou turnajovou trojkou má srbský tenista na kontě dlouhou řadu vítězství, neprohrál s ním v osmi zápasech za sebou. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články