Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Štěpánek ztratil v Atlantě vyrovnaný zápas s jedničkou Isnerem

Atlanta - Radek Štěpánek dovedl zápas druhého kola v Atlantě s nasazenou jedničkou Johnem Isnerem dvakrát do tie-breaku, ale postup do čtvrtfinále nevybojoval. Domácí Američan a dvojnásobný vítěz turnaje předvedl 33 es a šestatřicetiletého českého tenistu porazil ve zkrácených hrách 7:3 a 9:7.

Radek Štěpánek
zdroj: ČTK/AP

Isnerovi se na domácím turnaji v Atlantě daří, za posledních pět let byl čtyřikrát ve finále a loni i předloni si odvezl trofej pro šampiona. Proti Štěpánkovi byl favoritem, ale potvrdil to až po dvou hodinách a deseti minutách. Štěpánek v obou setech dokázal prolomit Isnerův obávaný servis, jenže výhodu brejku neudržel.

Ve druhém setu se dostal i k setbolu, postup však slavil k radosti domácích fanoušků 19. hráč světového žebříčku, jenž právě v Atlantě studoval.

"Díky fanouškům si tady v Georgii připadám, jako bych hrál univerzitní zápas. Je to úžasná atmosféra, i když utkání bylo hodně nervózní," přiznal Isner. Bilanci na turnaji v Atlantě si po velkém boji se Štěpánkem zlepšil na 17 výher a tři porážky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články