Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Budu hrát co nejlépe, tvrdí Vaidišová před duelem s Halepovou

Miami (USA) - Nicole Vaidišová doufá, že na turnaji v Miami odehraje proti favorizované Simoně Halepové dobrý zápas. Vaidišová si na Floridě připsala první výhru na okruhu WTA po pěti letech a světová trojka Halepová bude po návratu k tenisu její nejtěžší soupeřkou. "Budu hrát co nejlépe, snad to bude dobrý zápas," uvedla pětadvacetiletá hráčka.

Nicole Vaidišová
zdroj: ČTK/AP

Vaidišovou do Miami pustila pořadatelská divoká karta a v prvním kole zdolala 6:1, 7:6 maďarskou kvalifikantku Timeu Babosovou. "Jsem ráda, že jsem si připsala takovou kvalitní výhru. Od té poslední uplynula docela dlouhá doba," řekla bývalá sedmá hráčka žebříčku, jež před ukončením kariéry naposledy porazila Lauru Granvillevou v Memphisu 2010.

Babosová byla první hráčkou z elitní stovky (87.), kterou Vaidišová po loňském podzimním návratu zdolala. "Dala jsem do toho maximum, abych nemusela litovat, že jsem to neudělala," řekla bývalá česká jednička, které tato výhra pomůže k posunu ze současné 328. příčky v žebříčku.

Její příští soupeřkou bude jedna z hlavních favoritek na celkové vítězství Halepová. Třiadvacetiletá Rumunka hraje ve výborné formě, což potvrdila nedělním triumfem v Indian Wells. "Beru to jako příležitost. Samozřejmě jsem s ní ještě nehrála, myslím, že tehdy ještě na tour nebyla. Má teď skvělou sezonu a je to vynikající hráčka," uvedla Vaidišová, která během let 20042008 vyhrála šest turnajů WTA a zahrála si semifinále Roland Garros, Australian Open a čtvrtfinále Wimbledonu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články