Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Veselý prošel na Spartě do čtvrtfinále přes Granollerse

Praha - Jiří Veselý postoupil do čtvrtfinále challengeru Prague Open. Druhý nasazený hráč antukového turnaje na kurtech pražské Sparty si ve 2. kole poradil se Španělem Gerardem Granollersem, kterého porazil 6:3 a 7:6.

Jiří Veselý
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Dvacetiletý Veselý měl s antukářem, kterému patří 231. místo v žebříčku ATP, plné ruce práce. Mladšího bratra známějšího Marcela Granollerse, aktuálně 30. hráče světa, porazil po boji až za hodinu a tři čtvrtě.

"Překvapil mě, čekal jsem to snazší. Na začátku jsem vůbec nebyl schopný chytit rytmus a vypořádat se s jeho lifty. Spoustu míčů jsem měl daleko od ruky," řekl Veselý pro turnajový web.

V pátečním čtvrtfinále se Veselý střetne s dalším Španělem Rubenem Ramirezem Hidalgem. Druhým domácím zástupcem mezi nejlepší osmičkou je turnajová jednička Lukáš Rosol, toho čeká v boji o semifinále Ital Lorenzo Giustino.

Je nám líto, video expirovalo.
Veselý porazil na Spartě Granollerse

Tenisový challenger Prague Open (antuka, dotace 42 500 eur):

Dvouhra - 2. kolo:

Veselý (2-ČR) - G. Granollers (Šp.) 6:3, 7:6 (7:5), Lammer (Švýc.) - Viola (7-It.) 1:6, 6:2, 6:4, Ramirez Hidalgo (Šp.) - Coppejans (Belg.) 7:6 (7:4), 2:6, 6:4, Marcora (It.) - Laaksonen (Švýc.) 6:1, 6:2.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články