Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Rosol v prvním kole římského turnaje vyřadil domácího Fogniniho

Řím - Tenista Lukáš Rosol překvapil v prvním kole antukového turnaje Masters v Římě vítězstvím nad italskou jedničkou Fabiem Fogninim. Český daviscupový reprezentant porazil třináctého nasazeného hráče za 67 minut 6:3 a 6:2.

Lukáš Rosol
zdroj: ČTK/AP

Šestapadesátý tenista světa Rosol nečelil v utkání proti favorizovanému soupeři ani jednomu brejkbolu a sám mu vzal podání třikrát. V druhém kole bude hrát s Chorvatem Ivanem Dodigem.

Petra Cetkovská stejně jako minulý týden v Madridu zvládla i v Římě po postupu z kvalifikace zápas prvního kola. Devětašedesátá hráčka světového žebříčku otočila duel s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou, kterou porazila 1:6, 6:1 a 6:4.

Devětadvacetiletá Cetkovská se v druhém kole utká s nasazenou sedmičkou Angelique Kerberovou z Německa, jež měla v prvním kole volno. S aktuální světovou devítkou letos Cetkovská uhrála pouze jeden game ve čtvrtfinále turnaje v Dauhá.

Muži: Dvouhra - 1. kolo:

Rosol (ČR) - Fognini (13-It.) 6:3, 6:2, Simon (Fr.) - Volandri (It.) 6:2, 6:3.

Ženy: Dvouhra - 1. kolo:

Stephensová (16-USA) - Jovanovská (Srb.) 3:6, 6:3, 6:3, Schiavoneová (It.) - Bouchardová (17-Kan.) 6:4, 6:2, Dellacquaová (Austr.) - Rybáriková (SR) 4:6, 6:1, 6:4, V. Williamsová (USA) - Becková (Něm.) 6:3, 6:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články