Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Kvitová v Moskvě hrát nebude, chce se připravit na Turnaj mistryň

Moskva - Petra Kvitová se odhlásila z turnaje v Moskvě. Česká hráčka dá příští týden přednost přípravě na Turnaj mistryň v Istanbulu, kam se v minulém týdnu kvalifikovala. Na vrchol sezony chce být zcela fit.

Petra Kvitová
zdroj: ČTK/AP autor: David Josek

"Po turnaji v Pekingu jsem dodneška nebyla na kurtu, protože mám stále problémy se zády. Teď je priorita dát se stoprocentně do pořádku a kvalitně se připravit na Turnaj mistryň," uvedla sedmá hráčka světa.

Plánovanou účast na Kremlin Cupu zrušily také Italka Sara Erraniová a Srbka Jelena Jankovičová, které rovněž získaly jistotu startu na poslední akci sezony. Kvůli zranění moskevský turnaj vynechá domácí tenistka Jekatěrina Makarovová.

V pavouku tuto čtveřici nahradí Ukrajinky Jelina Svitolinová a Lesja Curenková, Slovenka Daniela Hantuchová a Francouzka Caroline Garciaová.

Kvitová se po úspěšném vystoupení v Tokiu a Pekingu rozhodla vynechat i turnaj v Linci, kde měla tento týden plnit roli nasazené jedničky. Místo ní se do soutěže na poslední chvíli dostala Němka Angelique Kerberová, která hájí poslední volné postupové místo na Turnaj mistryň a uvítala šanci vylepšit své bodové konto.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články