Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Šafářová slaví výhru po dvou měsících. Na turnaji, kde obhajuje finále

Charleston (USA) - Tenistka Lucie Šafářová se dočkala po téměř dvou měsících vítězství ve dvouhře na okruhu WTA. Na zelené antuce v Charlestonu porazila Chorvatku Mirjanu Lučičovou-Baroniovou 7:5, 6:1 a postoupila do osmifinále. Roli favoritky šestá nasazená hráčka splnila po hodině a 19 minutách a zároveň vykročila za obhajobou loňského finále.

Zatímco v Charlestonu se Šafářové před rokem dařilo a vybojovala tam i svůj dosud jediný deblový titul, v uplynulých týdnech se trápila. Letošním maximem devatenácté hráčky světa je lednové čtvrtfinále v Paříži. Pak ve Fed Cupu porazila Australanku Samanthu Stosurovou, jenže od té doby na turnajích vyhrála jen jeden zápas z pěti.

Až dnes si částečně spravila náladu po vítězství nad Lučičovou, hráčkou uzavírající první stovku v žebříčku. I ve třetím vzájemném duelu Šafářová uspěla ve dvou setech a může se chystat na zápas s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

Deblový titul loni v Charlestonu vyhrála s Ruskou Anastasjou Pavljučenkovovou, letos vytvořila dvojici s Kristinou Mladenovicovou z Francie. První společný zápas v úterý zvládly.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články