Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Djokovič s Ivanovičovou budou hrát o Hopmanův pohár

Perth - Srbští favorité Novak Djokovič a Ana Ivanovičová se podle očekávání stali druhými finalisty tenisového Hopmanova poháru. O trofej, kterou letos neobhajovali Tomáš Berdych s Petrou Kvitovou, budou nejvýše nasazení Srbové hrát v sobotu v Perthu proti Španělům. Ti dnes měli volno, zatímco Srbové potřebovali porazit Německo.

Lídr světového žebříčku Djokovič ve středu v Perthu překvapil porážkou s domácím Bernardem Tomicem, ale dnes s Ivanovičovou prolétli do finále. Djokovič porazil Tommyho Haase 6:2, 6:0 a Ivanovičová ztratila ještě o game méně s Tatjanou Malekovou.

Srbové tak vyhráli skupinu A před domácí Austrálií, Itálií a Německem, španělská dvojice Fernando Verdasco a Anabel Medinaová za sebou v béčku nechala Američany se zraněným Johnem Isnerem a páry Jihoafrické republiky a Francie.

Souboj JAR s Francií skončil předčasně kvůli zranění Jo-Wilfrieda Tsongy, jenž si natáhl stehenní sval a nebude moci hrát příští týden v Sydney, kde měl být turnajovou jedničkou. Australian Open, začínající 14. ledna, by měl osmý hráč světového žebříčku stihnout.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články