Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Šarapovová je v Miami ve finále

Miami (USA) - Ruská tenistka Maria Šarapovová si počtvrté zahraje finále turnaje v Miami. V souboji bývalých světových jedniček zdolala Dánku Caroline Wozniackou 4:6, 6:2, 6:4 a má další možnost pokusit se prestižní podnik v Key Biscayne poprvé v kariéře vyhrát. Z předchozích finálových zápasů v letech 2005, 2006 a loni odcházela jako poražená.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

O druhé finalistce se rozhodne mezi Polkou Agnieszkou Radwaňskou a Francouzkou Marion Bartoliovou, jež ve čtvrtfinále vyřadila obhájkyni titulu a první hráčku světa, Bělorusku Viktorii Azarenkovou, které uštědřila první letošní porážku.

Světová dvojka Šarapovová si vylepšila vzájemnou bilanci se současnou šestou hráčkou světa Wozniackou na 4:2. Dánská tenistka opouštěla kurt po dvou hodinách a 34 minutách rozladěná nejen z prohry.

Při mečbolu sudí na umpiru opravil výrok čárového, který zahlásil ruské tenistce po druhém servisu aut. Wozniacká, která už neměla nárok na jestřábí oko, se s rozhodčím, jenž měl pravdu, marně dohadovala. Šarapovová místo šesté dvojchyby v zápase šla znovu podávat a rozhozenou soupeřku snadno dorazila. Rozčilená Wozniacká pak rozhodčímu ani nepodala ruku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články