Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Tenisté budou při losování Davisova poháru nasazeni

Londýn – Čeští tenisté jsou pro středeční los příštího ročníku Davisova poháru v Bangkoku mezi nasazenou osmičkou. Neznamená to však, že mají jistotu, že narazí na snazšího soupeře. Střetnout se mohou například se Švýcary vedenými Rogerem Federerem nebo se Švédy, kteří se opírají o Robina Söderlinga.

Svěřence kapitána Jaroslava Navrátila může los znovu postavit proti Kazachstánu, s kterým Češi prohráli letos v prvním kole. Dále mezi možné soupeře patří Rakousko, Kanada, Německo, Itálie a Japonsko. Mezi nasazenou osmičkou jsou rovněž letošní finalisté Španělsko s Argentinou, Srbsko, Francie, USA, Chorvatsko a Rusko. "Doufám, že budeme hrát doma a že se zase dostaneme dál," řekl kapitán Navrátil po víkendové hladké výhře 5:0 v baráži v Rumunsku. 

Výhodu domácího prostředí by měl český tým v únorovém prvním kole v soubojích s Itálií a se Švédskem. Na půdu soupeře by cestoval do Švýcarska, Kazachstánu, Rakouska, Německa a rovněž do dalekého Japonska. O dějišti utkání mezi českými tenisty, předloňskými finalisty soutěže, a Kanadou by rozhodl los, neboť tyto země se dosud v soutěži neutkaly.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články