Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Kvitová vypadla v Dubaji hned v prvním kole

Dubaj - Nejlepší česká tenistka a čerstvá vítězka z Paříže Petra Kvitová vypadla na turnaji v Dubaji hned v úvodním kole. Japonce Ajumi Moritaové podlehla momentálně čtrnáctá žena světa dvakrát 6:7. Dál jde naopak Klára Zakopalová. Ta porazila krajanku Lucii Šafářovou hladce 6:2, 6:2 a v dalším kole narazí na Italku Flavii Pennettaovou.

Na podniku s dotací přes dva miliony dolarů si dvacetiletá Kvitová připsala teprve druhou prohru v sezoně. Po triumfu v Brisbane skončila ve čtvrtfinále Australian Open na raketě světové trojky Věry Zvonarevové, nyní ji zdolala rovněž dvacetiletá Japonka, které patří v žebříčku až 57. místo.

"Řekla bych, že dneska bylo všechno špatně," uvedla světová čtrnáctka Kvitová. "Byla jsem unavená. Nemohla jsem pořádně podávat, protože mě tahaly břišní svaly. A také jsem byla pomalá, bylo pro mě dnes opravdu těžké hrát," dodala nejlepší česká tenistka současnosti.

Ze hry venku už je také další hrdinka z uplynulého týdne Daniela Hantuchová. Slovenská tenistka po přesunu z Thajska, kde vyhrála turnaj v Pattayi, marně bojovala s velkým horkem i s Ruskou Annou Čakvetadzeovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články