Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Wozniacká hladce proklouzla do 3. kola US Open

New York - Nejvýše nasazená Caroline Wozniacká prochází tenisovým US Open bez nejmenšího zaváhání. Na postup do 3. kola se znovu příliš nenadřela a Tchaj-wanku Chang Kai-chen smetla za 47 minut dvakrát 6:0. V příštím zápase čeká dvacetiletou Dánku další Tchaj-wanka Chan Yung-jan. Wozniacká má od Wimbledonu skvělou formu, prohrála od té doby jediný zápas. K třem titulům z Kodaně, Montrealu a New Havenu by ráda v New Yorku přidala další a vylepšila loňskou finálovou účast.

Nikolaj Davyděnko převzal po Tomáši Berdychovi nezáviděníhodnou pozici nejvýše nasazeného hráče, který už své účinkování na závěrečném grandslamu roku ukončil. Jeho katem se stal Francouz Richard Gasquet, jenž nepovolil turnajové šestce ani set. Davyděnko se již v druhém kole letos rozloučil i s Wimbledonem.

Ze hry už je také osmnáctá nasazená Aravane Rezaiová z Francie, která nestačila ve třech setech na málo známou domácí hráčku Beatrice Capraovou. Osmnáctiletá tenistka, které patří až 371. pozice na žebříčku, by se mohla stát další soupeřkou Ivety Benešové. Tu však nejprve v noci čeká těžký souboj s Ruskou Marií Šarapovovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články