Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Seguin si na Světovém poháru nezahraje, nahradí ho Ryan O'Reilly

Pittsburgh - Z kádru Kanady pro Světový pohár v Torontu vypadl útočník Tyler Seguin z Dallasu, který si v přípravě poranil koleno a čeká ho sedm až deset dní pauzy. V nominaci jej nahradí Ryan O'Reilly z Buffala, který byl u triumfů kanadského týmu na světových šampionátech loni v Praze i letos v Petrohradu a Moskvě.

Tyler Seguin
zdroj: ČTK/LEHTIKUVA autor: Jussi Nukari

Seguin v pátečním duelu v Columbusu upadl nepříjemně na mantinel, když se snažil zabránit zakázanému uvolnění a v sobotu v Ottawě inkasoval ránu do nohy od Dustina Byfugliena. V úterý se ještě objevil na tréninku v Pittsburghu, ale pak se s týmem rozloučil.

"Jsem z toho nešťastný, že nemůžu reprezentovat Kanadu na Světovém poháru. Vždycky když přijde pozvánka, tak je to čest. O té šanci sní každý malý kluk. Jsem smutný, že nemůžu hrát, ale chápu, jak to chodí na tak krátkém turnaji," řekl Seguin.

Čtyřiadvacetiletý útočník kvůli zranění Achillovy šlachy v uplynulé sezoně NHL sehrál jediné utkání play-off. V 72 duelech základní části si připsal 73 bodů za 33 branek a 40 asistencí. O rok starší O'Reilly v 71 utkáních za Buffalo v minulém ročníku nasbíral 39 bodů za 21 tref a 18 přihrávek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články