Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

S komentátory ČT sport se do Ria chystají také sportovní experti

Praha - Příští týden se do Brazílie přesouvají komentátoři a reportéři redakce sportu České televize. A společně s nimi i několik expertů, kteří se budou na přímých přenosech z Ria podílet.

Je nám líto, video expirovalo.
Do Ria se chystají kromě komentátorů také sportovní experti

Expertem na vodní slalom je stříbrný olympionik z Londýna Vavřinec Hradilek, který chce divákům přiblížit trať i z jiného pohledu. "Doufám, že tam vyjde, abych si tam sjel tu trať třeba s kamerou," řekl Hradilek.

Česká televize angažovala na místo expertů bývalé či současné olympioniky - na gymnastiku Janu Komrskovou, na volejbal Kristýnu Kolocovou a na cyklistiku Lubora Tesaře. Všichni budou spolukomentovat sportovní přenosy i provázet studiem v Riu s Robertem Zárubou a Jaromírem Bosákem.

"Pro mne je to výzva, člověk chce podat, co nejlepší výkon," řekla dvojnásobná účastnice olympijských her a nyní také expertka na asportovní gymnastiku Jana Komrsková. A jako sportovci se stávající experti při své premiéře v nové roli nebojí ani divácké kritiky. "Známe sportovní diváky ... ti by to udělali nejlépe sami," dodal s úsměvem Hradilek.


 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články