Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Havlíčkův Brod držel s Borussií krok, v Lize mistrů ale končí

Havlíčkův Brod - Stolní tenisté Havlíčkova Brodu potrápili v posledním kole Ligy mistrů několikanásobného německého mistra Borussii Düsseldorf, získali dva body, ale po prohře 2:3 v soutěži končí. Borussia v sestavě s hvězdou Timem Bollem obsadila ve skupině D před Ostrovem druhé místo a je ve čtvrtfinále. Havlíčkobrodský tým čeká v lednu čtvrtfinále Poháru ETTU. 

Je nám líto, video expirovalo.
Havlíčkův Brod vypadl z Ligy mistrů až po boji

Skalp medailisty ze světových šampionátů i olympijských her Bolla získal Tomáš Tregler po vítězství 3:1. Snížil průběžný stav na 1:2, následně čtyřiačtyřicetiletý Petr Korbel po výhře nad Patrickem Franziskou vyrovnal, ale závěrečný zápas ovládl řecký obranář Panagiotis Gionis nad Pavlem Širučkem.

Havlíčkovu Brodu dnes chyběla největší opora Japonec Masataka Morizono, neboť ve své vlasti hraje národní kvalifikaci o místo v reprezentaci pro MS. Bollova účast zase nebyla do poslední chvíle jistá, neboť tři měsíce pauzíroval po operaci kolena.

Domácí tým usiloval o historický postup do čtvrtfinále LM, Düsseldorf naopak už čtyřikrát elitní klubovou soutěž vyhrál. Z první příčky skupiny D do čtvrtfinále postoupil francouzský tým Chartres.

Liga mistrů stolních tenistů - skupina D, 6. kolo:

STEN marketing HB Ostrov Havlíčkův Brod - Borussia Düsseldorf 2:3

Korbel - Gionis 2:3 (10, -9, -8, 9, -7), Širuček - Franziska 0:3 (-8, -6, -12), Tregler - Boll 3:1 (-5, 8, 12, 6), Korbel - Franziska 3:1 (-9, 6, 4, 7), Širuček - Gionis 1:3 (5, 0, -14, -9). 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články