Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Woods neudržel vedení, ale stále bojuje o titul

Greensboro - Tiger Woods sice přišel o vedení na golfovém turnaji Wyndham Championship v Greensboro, ale před závěrečným kolem má stále naději na první vítězství po dvou letech. Bývalá dlouholetá světová jednička se dělí se skóre 13 ran pod par o druhé místo s dalším Američanem Scottem Brownem a Švédem Jonasem Blixtem. V čele je Američan Jason Gore, který má náskok dva údery a útočí na své druhé vítězství na PGA Tour. To první vybojoval před deseti lety. 

Tiger Woods
zdroj: ZUMA autor: Pj Ward-Brown

Woods může přidat do své sbírky 80. titul z prestižního okruhu, kterým by se přiblížil na dvě výhry rekordu Sama Sneada. Zároveň by ukončil dlouhodobou výkonnostní krizi. Vítěz 14 majorů se po druhém kole ocitl v čele turnaje PGA Tour po dvou letech. V Greensboro potřebuje vyhrát, aby se dostal do play-off FedExCupu a prodloužil si sezonu.

Ve třetím kole zahrál Woods dvě rány pod par. O lepší výsledek se připravil jediným bogey na poslední jamce. "Zítra do toho musím jít a udělat nějakou šňůru, dát pár birdie. Je to tam hodně našlapané, každému z těch kluků vpředu se může povést dobrá série. Na tomhle hřišti nemůžete čekat, že dáte nějaké pary a vyhrajete. Musíte si pro to jít," uvedl Woods.

Goreovi se povedlo nejlepší kolo v kariéře, zahrál 62 ran a poskočil do čela z dělené 16. pozice. Radost měl i z úspěchu svého velkého přítele Woodse. "Je to paráda, že se mu zase daří, že hraje jako Tiger. Protože přesně to chceme všichni vidět," řekl Gore.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články