Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Woods začal v Greensboro nejlepším kolem za dva roky

Greensboro (USA) - Nejlepší kolo za poslední dva roky odehrál golfista Tiger Woods na úvod turnaje Wyndham Championship v Greensboro, na němž startuje poprvé a zachraňuje sezonu. Pokud vítěz 14 majorů a bývalý dlouholetý lídr žebříčku neuspěje, hraje v tomto týdnu poslední akci sezony americké PGA Tour. Začal ale výsledkem šest ran pod par.

Tiger Woods
zdroj: ISIFA

Turnaj v Greensboro je poslední možností zajistit si účast v play-off FedExCupu. Woodsovi v tomto žebříčku patří až 187. místo, hlavně kvůli tomu, že třikrát v řadě na majorech neprošel ani cutem. Aby se dostal mezi 125 postupujících hráčů, potřebuje turnaj v Greensboro vyhrát. Za určitých okolností může být i druhý.

Po čtvrtečním úvodním kole se dělí s výkonem 64 ran o sedmé místo, na lídry ztrácí jen dva údery. "Dnes jsem se cítil skutečně dobře. Trefil jsem spoustu dobrých ran železy, proměnil dost puttů. Konečně jsem ze svého kola něco vytěžil," prohlásil devětatřicetiletý Američan a vítěz 79 akcí PGA Tour, jemuž přijely do Sedgefield Country Clubu fandit stovky diváků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články