Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Spilková začala na Dýšině se skóre +1, boj o cut bude složitý

Dýšina (Plzeňsko) - Golfistka Klára Spilková začala turnaj LET na českém území se skóre +1. Nejlepší domácí hráčka je v rozehraném prvním kole Tipsport Golf Masters Open na Dýšině až na děleném 57. místě, o jednu ránu za předpokládaným cutem. V čele je Becky Morganová z Walesu, která má devět ran pod par. Přímý přenos z průběhu druhého dne nabídne v sobotu ČT sport a náš web od 13:00.

Je nám líto, video expirovalo.
Spilková je v Dýšině po prvním kole pod hranicí cutu

Spilková, letos čtvrtá ve skotském Dundonaldu, začínala z desítky a na třináctce zapsala double bogey. Na čtrnáctce a šestce dala birdie, ale na své poslední jamce dne, pětiparové devítce, udělala bogey a v sobotu bude bojovat o cut.

"Trochu nervózní před startem turnaje jsem byla. Přece jen hraji doma a nejsem robot, ale jenom člověk," citoval Spilkovou server golfchannel.cz. "Drivy mi létaly podivně celý den, někdy jsem štěstí měla, jindy ne, jako třeba na devítce. A na greenech to tam prostě nepadalo, i když rychlost jsem měla dobrou. Několikrát jsem se už chtěla radovat, ale nakonec tam míček neskončil," uvedla Spilková.

Z turnaje odstoupila obhájkyně titulu Julie Grecietová. Francouzku letos trápí zraněné zápěstí, na Plzeňsku zkusila hrát, ale po pár jamkách odstoupila. Úvodní kolo nedokončila ani Češka Šideri Váňová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články