Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Smršť birdie a do čela golfového Canadian Open se vyhoupl Mahan

Oakville - Zhoršení o deset ran srazilo vedoucího Brendana Steeleho po pátečním druhém kole na RBC Canadian Open o pětadvacet míst a vedení místo něj převzal americký krajan Hunter Mahan. Tomu pomohly 3 birdie na posledních třech jamkách. S celkovým skóre osm pod par a výsledkem 62 ran se dostal do čela před Johna Merricka, který dokonce výkonem 62 ran vytvořil nový rekord hřiště. Přímý přenos 3. dne sledujte exkluzivně na našem webu od 21:00, od 22:15 na ČT sport.

John Merrick je autorem rekordu hřiště během 2. kola Canadian Open
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Leon Switzer

Vítěz pěti turnajů PGA Tour Mahan na hřišti v Glen Abbey předvedl osm čistých birdie. "Provedl jsem nějaké změny ve svém švihu a teď jen musím nechat ty věci, aby fungovaly," vysvětlil Mahan a dodal: "Pochopil jsem, že jde o to, jít se vztyčenou hlavou a nechat své schopnosti, aby se uplatnily." V pátečním zápisu druhého Johna Merricka se skví nejprve eagle z pětiparové druhé jamky a také osm birdie. Třetí pozice patří s odstupem dalších dvou ran Bubbu Watsonovi. 

Tommy Gainey zahrál dokonce deset birdie, ale také dvě bogey a stejným výkonem jako lídr Mahan se posunul o 87 příček na dělené šesté místo. Autorem ještě jednoho výrazně nízkého skóre (65 - sedm pod par) je Kolumbijec Camilo Villegas. Zajímavostí před třetím dnem je, že cutem neprošel člen světového top 10, Angličan Luke Donald.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2013
Zdroj
ČT sport, golf.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články