Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Dostih o Cenu zimního favorita ovládl Sagar

Po 127. Velké pardubické se fanoušci dostihového sportu přesunuli do Mostu, kde proběhla Cena zimního favorita. Dostih vyhrál s přehledem hnědák Sagar s žokejem Petrem Foretem, který diktoval tempo závodu od začátku až do konce a v cílové rovince zvítězil s velkým náskokem.

Je nám líto, video expirovalo.
Cenu zimního favorita vyhrál Sagar s žokejem Foretem

Cena zimního favorita je dostih pro nejlepší dvouleté koně a její vítěz je většinou pasován do role krále příští klasické sezony. Na mosteckém závodišti se běžel už 79. ročník a v boji o 550 000 korun byl jasně nejlepší hnědák Sagar. V sedle s žokejem Petrem Foretem nadiktoval tempo, které mu vyhovovalo a ve finiši už před sebe nikoho nepustil. Za Sagarem doběhl na druhém místě Forest Gump.

Dostihový mítink v Mostu:

Cena zimního favorita, rovinový dostih (1600 m, dvouletí koně, dotace 550 000 korun): 1. Sagar (ž. Foret, tr. Török, stáj DS Pegas), 2. Forrest Gump, 3. Res Judicata. Čas: 1:41,23. Výrok: lehce 3 - 3 - 3.

Svatováclavská cena, rovinový dostih (1200 m, tříletí a starší koně, dotace 550 000 korun): 1. Mr Right (ž. Janáček, tr. Holčák, stáj Dr. Charvát), 2. Efily, 3. Henrytheaeroplane. Čas: 1:11,91. Výrok: jistě 2 1/2 - 3 1/4 - 2.

Další dostihy: I. Ombreletto (žk. Liška) - Phillipina - Wellgetta, II. Alexandr (ž. Andrésová) - Private Ryan - Jessi, III. Approcaillis (žk. Liška) - Fantasticadventure - Urbi Et Orbi, VI. Laila Blue (ž. Janáček) - Kominik - Kihnu, VII. Iwnianka (am. Janatková) - Archipenka - Winner Stars, VIII. White Ghost (ž. Janáček) - Rumba - Ďábel.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články