Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

V Dostihovém poháru Josefa Váni finišoval nejrychleji Soros

Pardubice - Vítězem druhého dílu Dostihového poháru Josefa Váni se stal sedmiletý hnědák Soros, který ve finiši porazil o jednu délku Khalshaniho. Favorizovaný svěřenec Čestmíra Olehly doplatil na zaváhání na posledním skoku. Soros, kterého připravuje Josef Váňa, si tak pod vedením žokeje Marka Stromského připsal v dostihu o milion korun první letošní vítězství. Stromský oslavil dvě prvenství, ještě o jeden úspěch víc zaznamenal Josef Sovka.

Dostihy
zdroj: ISIFA

Smolný mítink prožil několikanásobný šampion překážkových žokejů Josef Bartoš. Při prvním startu s Akadou spadl a ve druhém dostihu valacha Fiftynine zastavil. "Po tom pádu mě bolí žebra. Zkusil jsem to, ale nebylo to dobré. Měl jsem špatný pocit a nemohl jsem podat optimální výkon," řekl Bartoš serveru dostihovy-svet.cz. Dvojnásobný vítěz Velké pardubické se v červnu zranil v italském Meranu a na dráhu se vrátil teprve minulý týden. Kvůli vedru se dostihy konaly už dopoledne.

Dostihový pohár Josefa Váni (steeplechase 4400 m, čtyřletí a starší koně, dotace 1 000 000 Kč):

1. Soros (ž. Stromský, trenér Váňa, stáj Joly), 2. Khalshani, 3. Makléř. Výrok: boj 1 - 3/4 - 1 1/4. Čas: 5:46,39.

Další dostihy: I. Natalie (ž. Stromský) - Letní láska - Rosi, II. Al Jaz (Sovka) - Thallium - Broker, III. Handsome Jack (Matuský) - Vandual - Templář, IV. Loire (ž. Köhl) - Love The Win - Marl Bora, VI. Nadal (Sovka) - Lord Jagmin - Eagle Spirit, VII. Catch Life (ž. Kašný) - Virvál - Charley, VIII. Ohio (Sovka) - Ivan Poddubny - Caland, IX. Pan Kuky (ž. Boyer) - Over Look - Salvia.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články