Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Beachvolejbalistky Klapalová a Háječková porazily Kolocovou a Slukovou

České Budějovice - Turnaj Českého poháru v plážovém volejbalu v Českých Budějovicích vyhrály Hana Klapalová a Lenka Háječková. Ve finále dnes porazily hlavní favoritky soutěže Kristýnu Kolocovou a Markétu Slukovou 2:1 na sety a přerušily jejich dosavadní nadvládu v seriálu.

Hana Klapalová a Tereza Petrová
zdroj: beach.websnadno.cz

Kolocová se Slukovou zvítězily v předchozích dvou turnajích v Brně, kde zdolaly ve finále právě své dnešní přemožitelky, a v Pňově. Na jihu Čech získaly nasazené jedničky první sadu 21:18, ale pak už měly navrch jejich soupeřky. Rozhodující tie-break vyhrály turnajové dvojky 15:9.

"Jsme rády, že jsme jim oplatily porážku z Brna. Chvilku nám trval rozjezd, což bylo vidět na prvním setu. Pak jsme zlepšily ztrátu a dokázaly konečně ty pochytané míče složit," řekla Klapalová po finále České televizi.

Nejvýše nasazené dvojici nevyšlo finále podle představ. "Netlačily jsme na podání, holky měly dobře přihráno. Neudělaly jsme tam skoro žádnou obranu, a když už jsme ji udělaly, tak jsme si nenahrály. Nevyužily jsme ani větru na servisu," konstatovala Sluková. "Máme to 1:1, uvidíme, jak to dopadne na příštím turnaji," řekla k bilanci nejlepších domácích párů.

"Na příští vzájemný zápas se budeme snažit najít něco nového, jak na ně," prohlásila Kolocová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články