Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Spiková končí na Australian Open, neprošla cutem

Klára Spilková neprošla na golfovém Australian Open cutem. Na hřišti v Adelaide si sice proti úvodnímu nevydařenému kolu polepšila, na postup do víkendových bojů jí to ale nestačilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Spilková neprošla v Austrálii cutem

Po úvodním kole golfového Australian Open ztrácela Korejka Inbee Parková na vedoucí Angličanku Jodi Ewart Shadoffovou jen jednu ránu. Během druhého dějství bývalá světová jednička těsné manko stáhla.

Pomohly jí k tomu hlavně dvě birdie na posledních dvou jamkách a taky horší výkon Shadoffové, která zahrála o ránu hůř. Obě golfistky s deseti ranami pod par se dělí o první místo.

Víkendová klání v Adelaide slibují pořádné drama: Shadoffová stále čeká na první turnajový triumf v rámci seriálu LPGA, úřadující olympijská šampionka Parková bojuje o místo pod pěti kruhy na letních hrách v japonském Tokiu.

Loňská vítězka, Čechoameričanka Nelly Kordová je 24., Klára Spilková skončila mimo postupové pozice na 117. příčce. 

"Teprve od jedenácté jamky prvního kola jsem chytila tempo a hrála solidní golf, ale bohužel mi tam nespadlo moc patů. Greeny byly výrazně jiné než při úterním cvičném kole a druhý den se s tím už nedalo mnoho dělat. Tak zase příště," komentovala česká hráčka druhé vystoupení v Austrálii v kariéře.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články