Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Ze hry už je v Olomouci i stolní tenistka Matelová

Do posledních kol Czech Open nezasáhnou v Olomouci čeští závodníci. Poslední domácí hráčka Hana Matelová již vypadla ve dvouhře i čtyřhře.

Mistryně republiky Matelová byla jedinou Češkou ve druhém kole dvouhry a světové desítce Miu Hiranové z Japonska podlehla jednoznačně 0:4 na sety. "Nejvíc problémů mi dělal její dlouhý servis. A když pokazím tři nebo i čtyři příjmy v setu, který prohraju 9:11, je jasné, jak jsem se připravila o šanci bojovat o lepší výsledek. Dělala jsem jednoduché chyby a ona svojí rychlostí získávala převahu," řekla Matelová.

Následně Matelová spolu s tradiční slovenskou parťačkou Barborou Balážovou vypadla ve čtvrtfinále čtyřhry. Druhý nasazený pár prohrál 1:3 s Korejkami Kim Ha-jong, kterou Matelová vyřadila v prvním kole singlu, a I Un-hjo.

Je nám líto, video expirovalo.
Matelová na Czech Open ve stolním tenisu vypadla ve dvouhře i čtyřhře

Přesto byla česká hráčka s vystoupením v Olomouci spokojená. "Byl to vydařený turnaj, i když třeba ve čtvrtfinále čtyřhry jsme měly na postup. Tam nás ale přehrála Korejka Lee (I Un-hjo). To ona byla dominantní osobností za stolem. Ve dvouhře jsem postoupila mezi šestnáct. Toho si moc cením. Jsem určitě spokojená," dodala Matelová.

V sobotu se ve sportovním centru Omega rozhodne o vítězích deblových soutěží, v neděli vyvrcholí dvouhry.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články