Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Z první pozice půjde do finále tým Madrid in Motion

Už bez Prague Lions, kteří neprošli sítem čtvrtfinále, pokračovalo jezdecké klání Global Champions Prague. Semifinále vyhrál tým Madrid in Motion před Scandinavian Vikings. Šest nejlepších týmů se v neděli utká o celkový triumf. 

Je nám líto, video expirovalo.
Madrid in Motion baví české parkurové publikum

Tým z Madridu nastupoval v semifinále jako pátý a nepatřil do nejužšího okruhu favoritů. Nizozemci Marc Houtzager a Maikel van der Vleuten i Španěl Eduardo Alvarez ale zajeli parkur v pražské O2 areně čistě a usadili se v čele.

Nikdo už je nepředstihl. Zklamáním skončil závod pro třetí nejlepší tým sezony Miami Celtics, kteří nasbírali 12 trestných bodů a nevešli se do postupové šestice. Dvě chyby udělala Jessica Springsteenová. Kvůli horšímu času vypadl i nejníže postavený tým z předkvalifikované čtveřice Rome Gladiators.

Osm trestných bodů stejně jako Římané nasbírali i favorizovaní London Knights, kteří v sezoně vyhráli pět závodů. Těm ale čas na účast ve finále stačil, i když šetřili svou jedničku Bena Mahera. Toho v sobotu čeká boj o individuální trofej.

Parkurová soutěž Global Champions Prague PlayOffs, Super Cup družstev:

Semifinále: 1. Madrid in Motion 0 trestných bodů (čas 219,23 sekundy), 2. Scandinavian Vikings 4 (213,25), 3. Paris Panthers 4 (218,07), 4. Valkenswaard United 8 (208,19), 5. London Knights 8 (212,15), 6. Montreal Diamonds 8 (213,95). 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články