Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Vacenovská se před domácími diváky neprobila přes první kolo

Olomouc – Elitní série ve stolním tenisu World Tour se zastavila v České republice. Na turnaji v Olomouci. Ve světové konkurenci bohužel rychle skončili čeští hráči. Ženská jednička Iveta Vacenovská vypadla už v prvním kole. Pouze Hana Matelová uspěla a postoupila se slovenskou partnerkou Barborou Balážovou do čtvrtfinále čtyřhry. 

Je nám líto, video expirovalo.
Vacenovská nepřešla v Olomouci přes první kolo

Iveta Vacenovská byla jedinou Češkou v hlavní fázi turnaje, nepřešla však přes první kolo. S Mizuki Morizonovou sehrála Vacenovská vyrovnaný souboj, nakonec ale Japonce podlehla 1:4 na sety a olomoucký turnaj tak zůstal ve dvouhře bez české zástupkyně.

"Jsou tady čeští diváci, kteří se těší, a my se samozřejmě chceme ukázat v tom nejlepším světle. Moc se nám tady zatím nedaří, takže samozřejmě z toho jsme zklamaní. Lidé uvidí vlastně pouze asijské boje a skoro žádně Evropany, ale bohužel takový je momentálně stolní tenis," svěřila se Vacenovská.

Matelová s Balážovou, která se vrací po operaci nohy, porazily francouzskou dvojici Marie Migotová, Andrea Todorovičová 3:1. O osudu zápasu rozhodly ve třetím setu. "Byla to jednoznačně koncovka třetího setu. My jsme vedly už v tom druhém, ale nakonec jsme ho ztratily. Pak za stavu 1:1 jsme měly v koncovce více štěstí a to bylo rozhodující," řekla česká reprezentantka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články