Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Na mistrovství Evropy v aerobiku triumfovala Van Brandeová, Češky uspěly v trojicích

Karlovy Vary - Titul ve sportovním aerobiku si z mistrovství Evropy odnesla Belgičanka Lisse Van Brandeová, která za sebou nechala dvě největší české naděje Terezu Tydlitátovou a Adélu Citovou. Češkám se však výrazně zadařilo v triech, kde triumfovala trojice v sestavě Citová, Kristýna Zahradníčková a Lucie Veličková.

Je nám líto, video expirovalo.
Titul z ME v aerobiku si odnesla Belgičanka Brandeová, Češky triumfovaly v trojicích

Adéla Citová se evropského šampionátu účastnila teprve podruhé. K titulům juniorské mistryně Evropy a světa přidala v loňském roce na ME stříbrnou medaili ve sportovním aerobiku dospělých žen. Letos skončila třetí.

Tereza Tydlitátová je mistryní České republiky v seniorské kategorii žen a v roce 2014 získala zlatou medaili na mistrovství světa v kategorii senioři tria. Na mezinárodní závody se vrátila po tříleté pauze po vážném zranění a Belgičance Lisse Van Brandeové v prvním i druhém kole šlapala na paty. Na zkušenou Belgičanku nakonec nestačila žádná z nich.

Reputaci si však Češky napravily v kategorii seniorů trií. Zlatou medaili vybojovala děvčata z Fitness Studia Louny v sestavě Adéla Citová, Kristýna Zahradníčková a Lucie Veličková. Citová i Zahradníčková jsou zkušené singlistky s řadou medailí, nyní navíc předvedly kvalitní týmovou práci.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články