Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Woodsův návrat skončil patnáctým místem

Nassau (USA) - Tiger Woods zakončil turnaj Hero World Challenge patnáctou příčkou. Woods se vrátil na greeny po šestnáctiměsíční pauze. Turnaj vyhrál Japonec Hideki Macujama (-18) o dvě rány před olympijským vítězem Henrikem Stensonem.

Je nám líto, video expirovalo.
Woods skončil při návratu patnáctý, jeho turnaj vyhrál Macujama

"Byl to skvělý týden, protože jsem zpátky. Jsem moc rád, že zase hraju, záda drží a jsem schopný se rovnat s nejlepšími," řekl vítěz čtrnácti majorů Woods. Svůj um ukázal hlavně ve 2. kole, v kterém ani jednou nechyboval a měl sedm ran pod par.

Čtyřicetiletý Američan zahrál během čtyř kol nejvíce birdie ze všech sedmnácti hráčů, kteří turnaj dokončili, jenže udělal také hodně chyb. Na poslední kolo potřeboval 76 ran, čtyř nad par, jelikož třikrát zapsal do skórkarty i double bogey.

"Množství birdie samozřejmě těší. Dovolil jsem si hrát hodně agresivně, což hřiště umožňovalo," řekl Woods a byl si vědom hodně zkažených ran. "Byly to chyby pramenící ze špatných rozhodnutí," dodal. Nejvíc ho potrápila čtyřparová osmnáctka, na níž třikrát ze čtyř kol zahrál double bogey.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články