Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Vémola se vrátil do klece suverénně. V Liberci vyhrál v prvním kole technickým KO

Liberec – Kvůli snu vrátit se zpět do elitní zámořské soutěže UFC se opět po roce a půl objevil v kleci a comeback to byl pro Karlose Vémolu podařený. Český zápasník MMA na galavečeru Night of Warriors suverénně smetl Rakušana Dritana Barjamaje a po technickém KO za 1:43 minuty získal pás organizace WASO.

Karlos Vémola s titulem asociace WASO
zdroj: ČTK autor: Černý Vít

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet. Po poslední prohře a zranění rok a půl zpět nejprve ukončil kariéru a poté strávil kvůli daňovým únikům v Anglii pět měsíců ve vězení. Karlos Vémola se však opět rozhodl vrátit do ringu a v Liberci ukázal, že ze svého umu nic nezapomněl.

Při Night of Warriors se střetl se zkušeným osmatřicetiletým Rakušanem Dritanem Barjamajem a před domácími fanoušky mu nedal sebemenší šanci. Tvrdými údery ho brzy srazil na zem a rozhodčí duel ukončil už v prvním kole po technickém KO ze strany českého bojovníka přezdívaného Terminator.

Je nám líto, video expirovalo.
Vémola se vrátil do klece jasným vítězstvím nad Barjamajem

"Nikomu jsem nesliboval dlouhý zápas. Říkal jsem, že se vracím připravený a že to bude rychlá demolice. A já jak řeknu, tak udělám," řekl Vémola, který získal pás organizace WASO.

Jednatřicetiletý Čech tak úspěšně započal svůj boj o návrat do UFC, který je důvodem jeho návratu do klece.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články