Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Motygin překvapivě ovládl Velkou cenu Hořovic

Hořovice – Čtyři nejlepší jezdci se zúčastní finálového podniku Českého skokového poháru, ale týden před jeho termínem má stále jistotu jen jeden z nich. Jasno v postupech neudělala ani předposlední Velká cena seriálu v Hořovicích, kterou opanoval Sergej Motygin. Záznam sledujte ve středu od 12:50 na ČT sport, přímý přenos vyvrcholení seriálu pak o víkendu na našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Velkou cenu Hořovic vyhrál Sergej Motygin

Motyginovi nemusel v cestě za vítězstvím vadit ani jeden trestný bod za překročení času v základním parkuru. "Můj kůň není rychlý, bylo hodně točení na pravou ruku, takže jsem věděl, že rychlý být nemůžu, tak jsem jednoduše parkur procválal a vyšlo to," zhodnotil své vystoupení překvapivý vítěz.

Díky druhému místu z Hořovic se mezi finálovou čtyřku posunul Jiří Luža, ale účast stále nemá jistou, stejně jako druhý Jiří Hruška.

Už tuto sobotu se jede ještě Velká cena Olomouce, která je dvojnásobně bodově ohodnocena. Šanci má tak i český favorit Aleš Opatrný, který skončil v Hořovicích třetí. Nyní je na 5. místě pohárového žebříčku, tedy prvním nepostupovém. Na čtvrtého Rudolfa Doležala ovšem ztrácí pouze dva body. Podobně je na tom i šestý Jaroslav Jindra, jehož od Doležala dělí body čtyři.

Jediný, kdo si může být jistý, že mu finále letošního Českého skokového poháru neunikne, je Marek Klus.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články