Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Blíží se finálový kemp S ČT sport na vrchol, přijede i Ondřej Bank

Praha - O víkendu skončila základní část šesté série reality show S ČT sport na vrchol. Letos vystřídala soutěž osm různých ski-areálů a zúčastnilo se jí téměř dva tisíce amatérských lyžařů.

Je nám líto, video expirovalo.
Finálový kemp S ČT sport na vrchol se blíží

Letošní série lyžařské reality show S ČT sport na vrchol zahrnula dohromady čtyřiadvacet závodních dnů. Z každého vzešli vždy dva vítězové, muž a žena. Celkem osmačtyřicet amatérských lyžařů tak vybojovalo postup na pětidenní finálový kemp, který začíná už ve středu ve Špindlerově mlýně. "Na kemp se určitě těším. Nic není jednoduché, nic není předem vyhrané, " řekla účastnice finálového kempu Gabriela Škodová.

Na kemp dorazí řada osobností, včetně alpského lyžaře Ondřeje Banka, který nedávno ukončil kariéru. Během necelých tří měsíců si naši soutěž vyzkoušeli další známá sportovní jména jako Dominik Hašek, Martin Kolomý, Martin Šonka, Kateřina Kůdějová nebo Lukáš Bauer. "Tenhle projekt je skvělý, rád se na to dívám v televizi," řekl Lukáš Bauer. Premiérově budou mít dvoudenní kemp také děti, které k této soutěži ČT neodmyslitelně patří.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články