Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Raftařky vybojovaly v závodu head to head bronz, dařilo se i veteránům

Jakarta – Mistrovství světa v raftingu v Indonésii pokračovalo závodem head to head. V hlavních kategoriích se naší výpravě dařilo střídavě. Muži po vyřazení v osmifinále obsadili dvanácté místo, to ženy svůj závod zvládly podstatně lépe a vybojovaly bronz.

Je nám líto, video expirovalo.
České raftařky slaví na MS bronz

Češky nastoupily ve čtvrtfinále proti stříbrným ženám úvodního sprintu z Brazílie. Naše šestice ve složení Hana Kaňkovská, Michaela Kratochvílová, Pavla Procházková, Kateřina Vacíková, Zuzana Valtrová a Lenka Vandasová se však favoritek nezalekla a postoupila do bojů o medaile.

V semifinále Češky nestačily na Rusko, v boji o bronz si ale naše ženy poradily s vítězkami sprintu z Japonska a v cíli slavily nečekaný bronz. "Je to pro nás nejlepší výsledek, co jsme kdy na šestkových raftech na mistrovství světa měly. Je to pro nás obrovský úspěch," uvedla šťastná Vandasová.

Muži byli nasazeni jako sedmá loď sprintu do osmifinále proti Kanadě. Přes povedený start naši borci hned na úvod prohráli a závod pro ně předčasně skončil. Naopak skvělý den zažili veteráni, kteří ani jednou neprohráli a stali se mistry světa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články