Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Češi potrápili domácí výběr USA, ve čtvrtfinále je čekají Brazilci

San Diego - Česká reprezentace na světovém šampionátu v malé kopané porazila Kazachstán a zajistila si postup do čtvrtfinále. Češi utkání proti nepříjemnému soupeři, jehož výkonnost jde stále nahoru, vyhráli 7:4. V posledním zápase základní skupiny pak byl národní tým blízko senzačnímu vítězství nad suvérnními Američany, Spojené státy ale v posledních minutách skóre otočily. Čechy po prohře 4:5 čekají ve čtvrtfinále Brazilci.

Porada české reprezentace v malém fotbale
zdroj: malyfotbal.cz

V posledním utkání skupiny, které se hrálo v hale Valley View Casino Center v San Diegu. Nejen, že hráči měli v nohách dva těžké zápasy s El Salvadorem (5:5) a Kazachstánem (7:4), ale museli se na zápas přemisťovat z Ontaria. Na jejich výkonu to však nebylo vůbec znát a favorita potrápili. K překvapivému výsledku chyběly dvě minuty.

Prohra odsoudila reprezentaci ke druhému místu ve skupině "A" a čtvrtfinálovému souboji s Brazílií. V sestavě bude bohužel chybět Cenek, který si musí odpykat trest za vyloučení z konce zápasu s USA. Český tým teď čeká přesun do dějiště závěrečné fáze turnaje, kterým je Chicago.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články