Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Klouda zklamal, ve voltiži obsadil až třinácté místo

Normandie Lukáš Klouda se na Světových jezdeckých hrách v Normandii do nejlepší desítky nevešel. Závodník ve voltiži, který na začátku roku skončil čtvrtý ve finále světového poháru, obsadil až třinácté místo. Mistrem světa se stal Francouz Ferrari.

Je nám líto, video expirovalo.
Kloudovi se sestava ve voltiži nevyvedla

Lukáši Kloudovi závod v Normandii nevyšel od první sestavy. Neklidný kůň, špatně upevněná výstroj a ve finálové sestavě, ve které chtěl zaútočit aspoň na první desítku, dokonce pád. Výsledkem je naopak sestup na 13. pozici.

"Právě jsem si vylil pověstný kyblík na hlavu," zlobil se na sebe Klouda po pokažené sestavě. "Pěkně jsem to uprostřed pokazil, zůstal jsem stát, malinko jsem se dostal na paty, možná jsem si tím poodtlačil koně. Sám jsem se převážil dozadu, poskakoval jsem až na zadek, tam jsem odpadl, takže to byl zásadní problém," dodal zklamaný český reprezentant.

Do konce Světových jezdeckých her zbývají už jen dva dny. O víkendu se už z českých reprezentantů představí jen otec a dva synové Nesvačilovi v závodech spřežení. I k jejich vystoupení se vrátí sobotní ohlédnutí za 11. dnem soutěží, a i to můžete sledovat zítra na ČT sport.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články