Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Woods a spol. se představí na nevyzpytatelném Honda Classics

Palm Beach (USA) – Teprve potřetí se v novém roce představí golfová legenda Tiger Woods. Na minulém turnaji se mu moc nedařilo, na Farmers Insurance Open skončil na 80. místě. To bude teď chtít určitě vylepšit. Na turnaji Palm Beach Gardens na Floridě však ještě nikdy nezvítězil. Jeho nejlepším umístěním je dělené druhé místo z roku 2012. Přímý přenos vysílá ČT sport od 21:00, náš web už od 20:00.

Další, komu titul z tohoto hřiště chybí, je Phil Mickelson. "Moc se na turnaj těším. Cítím se dobře, jsem zdravý, jsem připraven. Mám za sebou trénink, jsem silný, tak uvidíme, co předvedu na hřišti. Je to pro mě prostě nový start," říká pátý hráč světového žebříčku Mickelson.

Hraje se o šest milionů dolarů (přes 119 milionů korun) na hřišti o délce 6 545 metrů. Hráči stojí před velkou výzvou. Resort patří mezi nejtěžší hřiště ve Spojených státech s parem 70. Takzvaná Medvědí past (jamky 15, 16 a 17) dávají dohromady par 10 (3, 4, 3) a špičkoví profesionálové tady dosáhli průměru 10,313. Navíc do pátku zde má panovat deštivé počasí, o víkendu zase vítr.

Je nám líto, video expirovalo.
Upoutávka na turnaj Honda Classics
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články