Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Hilgertová zvládla nominační závody a má znovu nakročeno do reprezentace

Želiv - První a čtvrté místo, tak zahájila Štěpánka Hilgertová sérii nominačních závodů. Pětačtyřicetiletá dvojnásobná olympijská vítězka má tedy opět nakročeno do reprezentace, v níž nechybí už od roku 1989. Nezklamaly ani další posádky, které však tak jako tak mají svá místa v reprezentačním týmu jistá - kajakář Vavřinec Hradilek i deblkanoisté Jaroslav Volf a Ondřej Štěpánek.

Štěpánka Hilgertová v nominačním závodě
zdroj: ČTK autor: Pavlíček Luboš

Stříbrný olympijský medailista Hradilek úvodní sobotní závod na Trnávce v Želivi vyhrál a dnes byl druhý. Dvojnásobní olympijští medailisté Volf se Štěpánkem sice byli v sobotu devátí, ale to jen vinou zlomeného pádla ve finálové jízdě, v dalším závodě potvrdili výkonnost druhým místem. Tyto dvě posádky ale do průběžného pořadí nominace nebodují.

Dvě vítězství si připsali pouze Jonáš Kašpar a Marek Šindler, tréninkoví parťáci "Volfíků", kteří mají letos vynikající formu a reprezentace by je už neměla minout. Dvakrát na stupních vítězů byli také kanoisté Stanislav Ježek a Michal Jáně, deblkanoisté Přinda s Havlíčkem a kajakáři Vít Přindiš a Kateřina Kudějová.

O složení týmu se rozhodne příští víkend v Praze v Troji.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články