Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kdyby byl Modrič z Německa či Španělska, možná by získal Zlatý míč, myslí si Lovren

Chorvat Dejan Lovren se domnívá, že jeho spoluhráč z národního týmu Luka Modrič by patřil ke kandidátům na cenu pro nejlepšího hráče světa, pokud by reprezentoval některou z fotbalových mocností. "Modrič by si zasloužil větší pozornost. Kdyby byl Němec nebo Španěl, tak by možná získal Zlatý míč. Ale jelikož my jsme malá země, tak se mu nedostává pozornosti, jakou by si zasloužil," uvedl Lovren.

Luka Modrič
zdroj: Reuters

Modrič pomohl Realu vyhrát Ligu mistrů ve finále právě proti Lovrenovu Liverpoolu. Na mistrovství světa zatím patří k nejvýraznějším hráčům, poté co jako střední záložník skóroval v obou zápasech a režíroval výhry nad Nigérií a Argentinou.

Jeho výkonů si cení i další chorvatští reprezentanti. "Možná jsem neobjektivní, protože jsem také Chorvat, ale Luka Modrič i Ivan Rakitič patří k nejlepším záložníkům na celém turnaji. Luka je možná nejlepší. Ukazují, proč hrají za velkokluby. Předvádějí tu možná nejlepší výkony, jaké kdy Chorvaté na šampionátu předvedli," prohlásil Vedran Čorluka. "Naši záložníci jsou světová extratřída," přidal Ivan Perišič.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články