Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Tite před rozhodujícím zápasem: Neymar je v pořádku a musí mít volnost

Velký favorit klopýtl hned na úvod šampionátu a teď musí zabrat naplno. Brazilští fotbalisté remizovali se Švýcarskem a v pátek je čeká Kostarika. V médiích se objevily zprávy o tom, že největší hvězda týmu Neymar měl pohovor s trenérem Titem, který po něm údajně chtěl, aby nehrál tolik na sebe. Tite to ale popřel, stejně jako zdravotní problémy lídra týmu, jenž odkulhal z úterního tréninku, ale ve čtvrtek už bez problémů trénoval.

Zklamaný Neymar
zdroj: REUTERS autor: Damir Sagolj

Kouč řekl, že když má v týmu fotbalového génia, tak by mu měl nechat volnost, a to také dělá. Neymar, který nedávno vyléčil zraněný kotník, nebyl v úvodním zápase na šampionátu očividně úplně ve své kůži a byl médii kritizován za sobeckou hru, jež mu ještě ke všemu nevycházela.

Trenér z toho ale nedělá vědu. "Je to evoluční proces," prohlásil Tite k útočníkově návratu na hřiště. "My jsme ho urychlili. Ale Neymar je zdravý. Nemá problém, žádný handicap," dodal.

Brazilský trenér také potvrdil, že cíl jeho týmu zůstává stejný – titul. "Kvůli tomu ale nehodlám ohrozit zdraví žádného hráče," tvrdil.

Je nám líto, video expirovalo.
Neymar je v pohodě, s Brazilci trénoval

Tite počítá víceméně se stejnou sestavou jako proti Švýcarsku a věří, že mu hráči důvěru vrátí. "Musíme předvést dobrý fotbal a musíme vyhrát," konstatoval Tite. Tlak od fanoušků si uvědomuje, ale bere ho jako danou věc. "Očekávání našich fanoušků je velké, ale my se musíme koncentrovat jen na zápas," řekl.



Zdroj
Daily Mail, dailymail.co.uk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články