Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Komáři útočí: Utkání mezi Anglií a Tuniskem znepříjemnila záplava hmyzu

Nezvyklou nepříjemnost museli během zápasu Anglie – Tunisko řešit nejen hráči obou celků, ale i fanoušci a novináři. Volgograd, kde se utkání hrálo, totiž zaplavili komáři. Angličané se při rozcvičce často snažili otravného hmyzu zbavit, bránili se s pomocí sprejů, ne vždy ale s úspěchem.

Jesse Lingard v zápase s Tuniskem
zdroj: Reuters autor: Gleb Garanich

Reportér Sky Sport na Twitteru přiznal, že musel přerušit kvůli komárům živý vstup. Vedení radnice v minulých dnech rozprašovalo nad městem letadly insekticidy, ale efekt byl jen dočasný. Stadion totiž stojí v blízkosti řeky Volhy.

V pondělí večer hlavně při rozcvičce někteří hráči s komáry bojovali. "Věděli jsme s předstihem, že jich bude hodně, a když jsme vyběhli na trávník, bylo jich mnohem více, než jsme si mysleli," přiznal kapitán Harry Kane. Útočník Tottenhamu se pak stal hvězdou večera, neboť dal v nastavení vítězný gól na 2:1.

"Před zápasem jsme použili hodně sprejů, stejně tak o poločase. Někdo měl hmyz v očích, někdo v puse. Ale musíte překonat vše, co se vám postaví do cesty. Tým to zvládl dobře," pochvaloval si Kane úspěšný vstup do mistrovství světa.

Záložník Ashley Young hovořil diplomaticky: "Bylo to docela otravné, ale stejné pro oba týmy." Ne všichni komárům spílali. Tuniský kouč Nabíl Maalúl byl například v klidu. "Ani jsem je necítil, protože jsem se soustředil na hru a svůj tým," tvrdil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Tunisko - Anglie
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články