Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Abraham si při testech zřejmě zlomil dva prsty na ruce

Aragón - Motocyklový jezdec Karel Abraham si při pádu během testů MotoGP ve španělském Aragónu poranil ruku. Kvůli podezření na zlomeninu dvou prstů absolvoval rentgenové vyšetření, jehož výsledky bude znát v pondělí. I kdyby se obavy potvrdily, je připraven startovat v další Grand Prix v britském Silverstonu i se zlomeninami.

Karel Abraham
zdroj: ISIFA/EPA

Ze čtvrteční nehody si Abraham odnesl i tržné rány na hřbetu levé ruky. "Byl to zase 'highsider', stejných pádů mám už za sebou několik. Je to hodně nepříjemné hlavně proto, že nevíme, kde může být problém. Na ruce mám nějaké tržné rány, lékaři mi doporučovali nechat si je zašít, ale nakonec jsme se dohodli, že to necháme. Věřím, že se to zahojí samo," uvedl Abraham v tiskové zprávě.

"Podle rentgenů to vypadá, že mám i zlomené dva prsty. Definitivně to budeme vědět v pondělí. Zatím každopádně počítám s tím, že do Silverstonu jedu, i kdyby se zlomeniny potvrdily," řekl dvaadvacetiletý brněnský jezdec, jenž musel kvůli zranění a poničené motorce ukončit testování předčasně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články