Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Stuttgart smetl v Poháru CEV Olomouc a je blíže postupu

Volejbalistky Olomouce se v utkání s lídrem německé bundesligy MTV Stuttgart trápily. V úvodních dvou setech se nedostaly ani jednou přes hranici patnácti bodů a zaostávaly ve většině činností. Vyrovnanější partii odehrál domácí tým až ve třetí sadě, kterou prohrál 20:25. Celkový výsledek 0:3 na sety byl nevyhnutelný. Odveta je na programu 10. ledna v Německu.

Volejbalistky druhého nejlepšího týmu české extraligy měly dlouho až příliš velký respekt z kvalitního soupeře, který je převyšoval rychlostí i tvrdým zakončením útočných akcí.

"Do zápasu jsme se dostali až ve třetím setu, kdy jsme zpřesnili hru a kladli mnohem větší odpor," řekl olomoucký trenér Jiří Teplý.

Jeho svěřenkyně ve třetím dějství vedly 11:8, závěr setu se už odehrál v režii německého týmu. Smečařskou oporou Stuttgartu byla česká reprezentantka Michaela Mlejnková, která zaznamenala osm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalistky Stuttgartu se s Olomoucí nepáraly

UP Olomouc - MTV Stuttgart 0:3 (-12, -14, -20)

Rozhodčí: Erce (Šp.), Ivanov (Bulh.). Čas: 75 min. Diváci: 500.

Sestava a body Olomouce: Strušková 7, Kubínová 3, Košická 3, Sajdová 3, Napolitano-Šenková 12, Michalíková 4, libero Sainová - Čutuková 1, Dudová 1, Dedíková 2, Orvošová 1. Trenér: Teplý.

Nejvíce bodů Stuttgartu: Van Daelenová 14, McCageová 9, Mlejnková a Stoltenborgová po 8. Odveta se bude hrát 10. ledna.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články